Назад к списку

Ландшафтний проект від "ZELENO"

🍀Кожен наш проект – це унікальний та продуманий ландшафт. Наше завдання зробити не просто сад, а створити історію, яка згодом ставатиме лише красивішою. Ми не використовуємо шаблонних рішень ні великих, ні малих садів. 

🍀Кожен із них – це результат скрупульозної роботи нашої команди.Ми постійно відстежуємо нові тенденції ландшафтного дизайну. А накопичений нами багатий досвід, помножений на художній талант, дозволяє сміливо заявити, що ми здатні виконати будь-яке завдання. Ми задовольнимо будь-який ваш запит, який би стиль ландшафту ви не вибрали.


🍀Довіртеся професіоналам! Озеленення ділянки вимагає великих витрат часу та фінансів. Ми надаємо послугу «облаштуванння газону під ключ» — яка включає в себе виконання всіх робіт по озелененню ділянки та мінімізації Ваших витрат. 🍀Ми турбуємось про своїх клієнтів та БЕЗКОШТОВНО надаємо консультації наших фахівців з будь-яких питань, пов'язаних із комплексним озелененням та благоустроєм території. 

🍀Професіонали компанії «ZELENO» готові прибути на вашу ділянку в межах міста Чернівці та області. Більше інформації дивіться на нашому сайті www.zeleno.cv.ua⠀ ⠀ Дзвоніть, пишіть⠀ 📞 +38(050)710-96-88⠀ 📞 +38(050)582-27-51⠀