Назад к списку

3D-ВІЗУАЛІЗАЦІЯ ЛАНДШАФТНОГО ПРОЕКТУ

Створення гарного і оригінального ландшафтного дизайну - процес не менш трудомісткий, ніж будівництво будинку. Комплексний благоустрій ділянки неможливий  без ретельного планування, розрахунків і креслень. До всього цього часто додається 3D-візуалізація проектованого простору, вона виконує безліч практичних функцій. 











3D-візуалізація створюється на основі реальної топографічної зйомки, замірів, фотографій місцевості, будь-якої інформації про рельєф, розташування існуючих будівель, зелених насаджень та інших об'єктів. Використовуючи ці дані наш фахівець будує тривимірний план ділянки в спеціальній програмі. Потім вносяться плановані коригування: зміна рельєфу, розбивка на функціональні зони, розміщення квітників, елементів декору.   


Використання тривимірних зображень дозволяє об'єднати ключову інформацію з численних креслень проекту: архітектурного розділу, схем  інженерних комунікацій, генплану ділянки. Це особливо важливо при впорядкуванні території або ділянки великих розмірів з декількома будівлями і безліччю малих архітектурних форм. Таким чином, на 3D-візуалізації показуються: 

  • існуючі і проектовані будівлі;
  • альтанки, гаражі та допоміжні споруди;
  • наземні інженерні комунікації, елементи освітлення території;
  • огорожі, доріжки;
  • рослинність;
  • штучні водойми, фонтани;












Тривимірне зображення дозволяє передати перепади висот на ділянці, що важливо при благоустрої ділянки, розташованого на схилі. Ви наочно побачите запроектовані альпійські гірки, оціните зручність розбивки ділянки на рівні по висоті.













Сучасні програмні комплекси дозволяють створювати 3D-візуалізації з фотографічною точністю: передати різні відтінки зелених насаджень, фактуру кам'яних і дерев'яних поверхонь, гру світла і тіні при різному положенні сонця. Тому ви зможете побачити, як буде виглядати територія в готовому вигляді, при цьому вам не обов'язково володіти просторовою уявою і вміти читати двомірні креслення.Можна як побачити територію з висоти пташиного польоту, так і розглянути окремі зони ділянки (наприклад, вхідну групу або зону відпочинку). 

 












3D-візуалізація дозволяє уникнути безлічі небажаних витрат, які виникають після реалізації проекту. Ви отримаєте максимально повне уявлення про співвідношення розмірів окремих об'єктів, кількості вільного простору в тій чи іншій зоні, доречності тих чи інших дизайнерських рішень і їх гармонійності з основними будівлями. Тому є можливість внести правки ще на стадії проектування. 













Замовити проект ландшафтного дизайну з усіма необхідними розрахунками та кресленнями можна у нас. Вартість 3D-візуалізації залежить від кількості видів  об'єктів і складності самого проекту (кількості малих архітектурних форм, квітників).